Management Team

President:

Tova Ben Nun-Cherbis (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. | Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Principal / Director of Studies:

Dan Sandru (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

Deputy Principals

Kindergarten : Anca Mandru (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Primary School: Raluca Dolofan (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Junior High School: Roxana Cristescu (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Senior High School: Mariana Rosner (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Economic Director

Claudia Weisman (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Projects & PR Director

Cristina Marin (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)

Parent Liaison

Mariana Rosner (Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.)